Extra’s

Ontspannen, onthaasten en ontdekken op Lefkas: vraag Lefkasa voor het ontzorgen!

Op deze pagina: 

Samenwerking Sunny Sailing zeilvakanties en auto-, scooter-, en fietsverhuur op Lefkas

Eigenaren van het Nederlandse reisbedrijf ‘Lefkasa’ zijn Marijke van der Hoek en Peter Smids.

Marijke woonde jarenlang in Athene, leerde daar de Griekse taal en is inmiddels ook ‘Lefkaskenner’, doordat ze als hostess op Lefkas gewerkt heeft. Marijke woont en werkt jaarlijks van april t/m oktober op het eiland. Vanaf de aankomst op de luchthaven ontvangt en begeleidt ze persoonlijk de gasten die bij Lefkasa boeken en zorgt voor een unieke vakantie op Lefkas!

Lefkasa doet eerlijke zaken met betrouwbare lokale bedrijven op Lefkas, zo is er voldoende vertrouwen opgebouwd. Zo ook met Sunny Sailing, waar het afgelopen jaar een fijne samenwerking mee is gestart voor gasten die graag hun zeilvakantie willen verlengen op Lefkas. 

Wat kan Lefkasa voor gasten van Sunny Sailing betekenen?

Marijke vertelt: “Bij ons kunt u een volledig reispakket boeken inclusief vliegtickets en het verblijf op het eiland. Wij verhuren vooral kleinschalige accommodaties (studio’s, appartementen, maar ook bijzondere (luxe) villa’s, op de mooiste plekken op Lefkas en deze zijn via Lefkasa te boeken. 

We hebben goede contacten en prijsafspraken met de lokale eigenaren (zo’n dertigtal!), maar ook met betrouwbare lokale bedrijven voor autoverhuur, (elektrische) fietsen en scooters. Lefkas is erg veelzijdig met paradijselijke stranden, een sfeervolle hoofdstad en authentieke dorpjes én de vergezichten vanuit het berggebied op het eiland, die met de auto bereikbaar zijn. En als u onze gast bent zorg ik voor de juiste informatie over de bekende, maar ook geheime plekken, die u vooral niet moet missen als u op Lefkas verblijft!”

Marijke ontzorgt vooral door mee te denken en naar de wensen te luisteren voor uw zorgeloze en welverdiende vakantie, eventueel voor aanvang of als vervolg van de zeilvakantie van Sunny Sailing. Dat kan een week of een paar dagen verblijf zijn voor en/of na de zeilvakantie. Die tijd is immers ook heel belangrijk om dan op de plek te verblijven die bewust gekozen is en waar alles naar wens verloopt. Bij de zeilvakantie met of zonder verlenging worden de transfers door Sunny Sailing geregeld. Als er onvoorziene omstandigheden zijn tijdens de vakantie is Marijke stand-by als Nederlands- en Griekssprekende gastvrouw en dit hoort bij de uitgebreide ‘Lefkasa-service’. 

Alle verzoeken bij Lefkasa worden vrijblijvend en kosteloos beantwoord. Dit scheelt veel tijd van onzeker zoeken op internet, waar foto’s en beschrijvingen soms mooier zijn dan de werkelijkheid. Dit is te voorkomen door het verzoek bij Lefkasa neer te leggen, waar uw wens vlot en eerlijk beantwoord wordt en u zeker bent dat de welverdiende vakantie zorgeloos verloopt. Voor deze vrijblijvende informatie is een mailtje naar marijke@lefkasa.nl voldoende

Lokale autoverhuur op Lefkas

Wij hebben uitstekende persoonlijke contacten met een lokale autoverhuurder op Lefkas. Zij verhuren al bijna 20 jaar auto’s. Met hen hebben we voordelige huurprijzen afgesproken en bent u verzekerd van een vertrouwde auto (in verschillende categorieën) en prettige service, als dat nodig mocht zijn.

In een pakketreis, bestaande uit de accommodatie op Lefkas, vlucht met transfer en een huurauto, kunnen we u een goede aanbieding doen in uw offerte.

Wilt u direct na aankomst uw eigen gang gaan? Dan staat uw auto klaar op de luchthaven. Vanzelfsprekend ontvangen wij u op de luchthaven, u krijgt van ons de route naar Lefkas en naar uw accommodatie en uw vakantie kan beginnen!

Auto Huur Lefkas
Vervoer op Lefkas

Motorverhuur, scooters en quads 

Bovenstaande informatie geldt ook voor het huren van een motor. De verhuur van motoren, maar ook scooters en quads regelen wij  met een lokale verhuurder, het familiebedrijf van Vagelis, uit Lefkas Stad. Zij verhuren al 30 jaar vervoersmiddelen op het eiland zoals motoren, scooters en quads. 

Ook met het familiebedrijf van Vagelis hebben we mooie prijsafspraken gemaakt voor onze gasten. 

Fietsen/mountainbikes

U zult ook veel (race)fietsers en mountainbikers tegenkomen op Lefkas in het voor- en najaar. In de stad wordt veel gefietst en met een citybike met 7 versnellingen kunt u prima op de vlakke wegen in en rond de stad fietsen. Met een mountainbike met 21 versnellingen kunt u natuurlijk ook hogerop! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, want inmiddels is ook elektrisch fietsen mogelijk. Als u laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij u van dienst zijn hierin. 

Fietsen op Lefkas