Extra’s

Ontspannen, onthaasten en ontdekken op Lefkas: vraag Lefkasa voor het ontzorgen!

Op deze pagina: 

Auto-, scooter-, en fietsverhuur op Lefkas

Lokale autoverhuur op Lefkas

Wij hebben uitstekende persoonlijke contacten met een lokale autoverhuurder op Lefkas, de firma Eurodeal. Zij verhuren al bijna 20 jaar auto’s. Met hen hebben we voordelige huurprijzen afgesproken en bent u verzekerd van een vertrouwde auto (in verschillende categorieën) en prettige service, als dat nodig mocht zijn.

In een pakketreis, bestaande uit de accommodatie op Lefkas, vlucht met transfer en een huurauto, kunnen we u een goede aanbieding doen in uw offerte.

Wilt u direct na aankomst uw eigen gang gaan? Dan staat uw auto klaar op de luchthaven. Vanzelfsprekend ontvangen wij u op de luchthaven, u krijgt van ons de route naar Lefkas en naar uw accommodatie en uw vakantie kan beginnen!

Auto Huur Lefkas
Vervoer op Lefkas

Motorverhuur, scooters en quads 

Bovenstaande informatie geldt ook voor het huren van een motor. De verhuur van motoren, maar ook scooters en quads regelen wij  met een lokale verhuurder, het familiebedrijf van Vagelis, uit Lefkas Stad. Zij verhuren al 30 jaar vervoersmiddelen op het eiland zoals motoren, scooters en quads. 

Ook met het familiebedrijf van Vagelis hebben we mooie prijsafspraken gemaakt voor onze gasten. 

Fietsen/mountainbikes

U zult ook veel (race)fietsers en mountainbikers tegenkomen op Lefkas in het voor- en najaar. In de stad wordt veel gefietst en met een citybike met 7 versnellingen kunt u prima op de vlakke wegen in en rond de stad fietsen. Met een mountainbike met 21 versnellingen kunt u natuurlijk ook hogerop! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, want inmiddels is ook elektrisch fietsen mogelijk. Als u laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij u van dienst zijn hierin. 

Fietsen op Lefkas