Onthaasten

Omdat onze accommodatie Anatoli op een zeer rustige locatie aan zee gelegen is, zijn de studio’s en appartementen, 7 in totaal, uiterst geschikt voor personen die willen onthaasten op Lefkas. Of u dat nu alleen of in groepsverband wilt doen, wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Voor yoga of retraite vraagt u informatie aan via info@lefkasa.nl of bel 0652693623. Wij organiseren ook yogaweekenden, met eventueel verlenging voor dagen om nog langer te genieten van deze omgeving.

Wij kunnen u ook in contact brengen met een plaatselijke yogacoach op Lefkas. Er zijn vele mogelijkheden voor heerlijke massages en/of hammam. U komt volledig uitgerust weer thuis!

Het dorpje Nikiana biedt een fijne mix van zowel rust als gezelligheid: in de plaatselijke haven zit u heerlijk op de terrassen van de tavernes en café’s, terwijl u vanuit het dorp mooie wandelingen kunt maken of bijvoorbeeld een speciale kookworkshop kunt volgen over de bijzondere voedingsmiddelen en kruiden van het eiland.

Op het eiland, zeker in Lefkas Stad, zijn ook speciale biologische winkels en glutenvrije en lactosevrije producten te koop. Ook daar kunnen wij u in adviseren!