Anatoli aan zee

Anatoli aan zee

Iedere ochtend wordt u wakker met het wonder en de schoonheid van de zonsopkomst aan de Oostkust van Lefkas. Mooiere luchten zijn bijna nergens waar te nemen! De rust van de kabbelende Ionische zee, die maar 15 meter van u verwijderd is en waarin u kunt zwemmen en op het kiezelstrand kunt ontspannen en zonnen op eigen ligbedden met parasol, garanderen een heerlijk verblijf!

In Anatoli komen we tot rust en is het zo heerlijk ontspannen aan zee. Geen gedoe met vervoer naar stranden of tavernes. Alles is hier bij de hand en op loopafstand. We genieten elk jaar weer op deze bijzondere plek en de gastvrijheid van het dorp Nikiana!

Enkele studio’s en appartementen zijn op de begane grond en ook op de eerste verdieping van het gebouw. De inrichting en ruimte varieert per appartement en studio, maar allemaal voldoen ze aan de kernvoorwaarden van Lefkasa: schoon, netjes, goede bedden en matrassen en een rustige omgeving. Allen zijn in ieder geval voorzien van een kitchenette met keukeninventaris, douche/toilet en wastafel en terras of balkon. De video laat studio nr. 6 zien, die in 2019 gerenoveerd is.

Voorzieningen van de studio’s en appartementen Anatoli

  • Airco
  • Autoverhuur
  • TV
  • WiFi
  • Kichenette
  • douche
  • Toilet
  • Terras of balkon

Lefkasa kan deze accommodatie verhuren in de maanden april, mei, juni, september en oktober en eventueel op aanvraag in het hoogseizoen. Deze parel van een locatie ligt direct aan zee (!) en op maar 50 meter lopen van het knusse haventje van Nikiana met gezellige horecagelegenheden voor eten en drinken. Daarnaast heeft u een prachtig uitzicht over zee naar de bergen van het vasteland van Griekenland.

Alles is op (vlakke!) loopafstand bereikbaar, zoals enkele bakkers en supermarkten en de lokale bushalte van Nikiana. Bij het welkomstgesprek bij de accommodatie krijgt u van Marijke persoonlijk veel informatie over de veelzijdige mogelijkheden op Lefkas vanuit deze centraal gelegen accommodatie.

Voor al onze studio’s, appartementen en villa’s geldt: er zijn handdoeken voor gebruik binnen aanwezig (elke 3 dagen wissel handdoeken). Het bedlinnen wordt 1x per 5 dagen verschoond en ook uw verblijf wordt dan schoongemaakt. Geen extra kosten voor eindschoonmaak. Ieder appartement/studio is voorzien van eigen ligbedden en parasol voor op het strandje voor deze bijzondere accommodatie.

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie in Nikiana? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel 0652693623. 

 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven voor een ‘Lefkasvakantie op maat’ kunt u terecht op de contactpagina