Appartementen en studio’s Angela Nidri

Jorges is eigenlijk bakkerszoon en runt als 25-jarige voor zijn familie het appartementen- en studiocomplex Angela in Nidri. Deze kleinschalige accommodatie bevindt zich niet in de drukte van alle hotels en accommodaties die het dorp kent, maar nèt iets meer aan de rand van het dorp, dat bekend staat om de rijke reder Onassis, die het dorp omarmde en in het verleden vele BN’ers in het dorp uitnodigde. Later kocht Onassis het eilandje Skorpios dat vanaf Nidri te zien is.

Het kleinschalige complex Angela bezit een groot zwembad met ligbedden voor de gasten en bestaat uit 3 verdiepingen en beneden ook enkele grotere appartementen voor gezinnen, met aparte slaapkamers en een keuken met terras. Echter, op de verdiepingen zijn de balkons met een mooi uitzicht op zee of naar het berggebied rond Nidri. Het verblijf is op basis logies, met handdoekenservice en schoonmaak, incl. airco en gratis wifi.

Alles is vanaf deze accommodatie op korte en vlakke loopafstand naar de bakker voor het ontbijt, de supermarkten, maar ook de boulevard aan de haven met de vele restaurants en winkelstraat en de verschillende stranden van Nidri. Dit kan ook prima op de huurfiets! De lokale fietsverhuurder heeft ook een kantoor in Nidri.

De studio’s zijn zonder kitchenette, met boxspringbedden en douche en geschikt voor 2 personen. De appartementen zijn authentieker ingericht, maar met eventueel aparte slaapkamers, woonkamer en keuken voor een langer verblijf met meerdere personen. Als wij van u horen hoe u wilt verblijven in Nidri, kunnen we voor u informeren naar beschikbaarheid en prijs van deze accommodatie. Kijk hiervoor ook op onze pagina Tarieven.

We hebben met Jorges goede prijsafspraken gemaakt en door de positieve reviews van gasten die het verblijf als rustig, zeer schoon met een mooi zwembad en vooral dichtbij alle gezelligheid van Nidri en omgeving, bevelen we deze accommodatie graag aan voor gasten, die graag in een rustiger deel van Nidri verblijven.