Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Appartement Zee van Tijd

Dit gloednieuwe appartement/woning verhuren we vanaf seizoen 2021 aan onze gasten, die erg enthousiast zijn over dit verblijf tijdens hun vakantie op Lefkas, met veel privacy en op loopafstand van zee en het dorp Nidri.

Het appartement is geschikt voor 2-4 personen met eventueel extra kind (sofa) Er is een aparte slaapkamer met een 2-persoonsbed. Een grote keuken van alle gemakken voorzien zoals vaatwasmachine, wasmachine, fornuis met oven. Een hoge koelkast en gezellige bar. In het woondeel staan 2 nieuwe 1-persoonsbedden king size, waar eventueel voor een 3e persoon nog een sofa kan worden geplaatst. Vanzelfsprekend aanwezig: tv/wifi en airconditioning.

Door de openslaande deuren (met schuifbare hor) komt u op het grote privé-terras met de olijfboom voor de natuurlijke schaduw bij de eethoek. Er zijn 2 ligbedden voor de gasten op het terras aanwezig. Vanaf dit terras heeft u uitzicht op zee. Als u de enigszins stijle weg naar beneden loopt (60 meter) en de weg oversteekt bent u aan zee/strand. Daar is ook de bakker om de hoek voor uw verse brood voor het ontbijt.

De verhuur is inclusief schoonmaak-, handdoeken- en linnenservice.

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel/whatsapp naar 0652693623. 

Waarom hier geen prijzen vermeld staan leest u hier: Tarieven