Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Appartementenhotel Ioannis (incl. ontbijtbuffet)

Dit appartementenhotel in Ag. Ioannis is gelegen nabij Lefkas stad. Vanuit de appartementen en gerenoveerde studio’s heeft u een geweldig uitzicht op zee en de omgeving aan de westkust bij Lefkas Stad.

Er zijn studio’s voorzien van kitchenette voor 2/3 personen en appartementen met meerdere slaapkamers, badkamers en een volledig ingerichte keuken. Bij het zwembad kunt u heerlijk relaxen op de ligbedden. In het restaurant bij het zwembad vindt het ontbijtbuffet plaats.

Deze accommodatie is op 900 meter afstand van het Ag. Ioannis strand aan de westkust en 2 kilometer van Lefkas Stad, waar u te kust en te keur kunt om te eten, drinken en winkelen.

Receptioniste Dora heet u van harte welkom en u kunt met vele vragen ook bij haar terecht. Er kan gemakkelijk gefietst worden om sneller naar stad en strand te gaan. Maar er zijn ook ruime parkeerplekken beschikbaar voor de huurauto om het eiland van daaruit te verkennen!

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. Wij kunnen u vlot informeren over de beschikbaarheid als u het interesseformulier hiernaast invult mailen of bellen we zo snel mogelijk met informatie.