Appartementenhotel Kastro Ag. Ioannis

Van dezelfde eigenaar als vakantiepark Maistro is het appartementenhotel Kastro in Ag. Ioannis, nabij Lefkas stad. Dit appartementenhotel is hoger gelegen en u heeft daardoor vanuit de appartementen en studio’s een geweldig uitzicht op zee en de omgeving aan de westkust bij Lefkas Stad.

Er zijn studio’s voor 2/3 personen en appartementen met meerdere slaapkamers, badkamers en een volledig ingerichte keuken. Bij het zwembad kunt u heerlijk relaxen op de ligbedden. In het restaurant bij het zwembad vindt het ontbijtbuffet plaats. Deze accommodatie is 900 meter van het Ag. Ioannisstrand en 2 kilometer van Lefkas Stad waar u te kust en te keur kunt om te eten, drinken en winkelen.

Voor de gasten zijn ook familietafels met bbq beschikbaar en bij de receptie heet Dora u van harte welkom en u kunt met vragen ook altijd bij haar of haar collega Spiros terecht. Er kan gemakkelijk gefietst worden om sneller naar stad en strand te gaan. Maar er zijn ook ruime parkeerplekken beschikbaar voor de huurauto om het eiland van daaruit te verkennen!

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. Wij kunnen u vlot informeren over de beschikbaarheid als u het interesseformulier hiernaast invult mailen of bellen we zo snel mogelijk met informatie.