Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

NIEUW in 2022: Bungalow Elly Lefkas Stad

Bungalow Elly is een eenvoudig eigen huisje met eigen terras, in een goed onderhouden groene omgeving met het grote zwembad direct voor de deur!

De bungalow is gelegen in het kleinschalige park met maisonettes van Iliane aan de rand van Lefkas stad. Kijk voor de maisonettes op de accommodatie Maisonettes Iliane

Deze accommodatie biedt absoluut rust en ontspanning. En toch bent u maar 1,5 km van de gezellige hoofdstad om te dineren of te winkelen en maar 1 kilometer van het brede Agios Ioannis strand aan de westkust. Om te zonnebaden of in de avonduren de bijzondere zonsondergang waar te nemen!

De bungalow is geschikt voor 2 personen en voorzien van een ruime keuken met koelkast, fornuis/oven en natuurlijk koffiezetapparaat en snelkoker. Aansluitend aan de keuken is een badkamer met douche/wastafel en wc. Op het terras voor de bungalow is een zitje en het gebruik van het zwembad is gemeenschappelijk met de gasten van de maisonettes, die rond het zwembad gelegen zijn. De schoonmaak is 1 keer per week en 2 keer per week wissel handdoeken en linnengoed.

Er is eigen parkeergelegenheid voor een eventuele huurauto en een fiets huren is zeer aan te raden om vlot naar de stad of naar het strand te fietsen. Alle wegen rondom deze accommodatie zijn vlak en betrouwbaar om te fietsen. Lefkasa kan eventueel ook elektrische fietsen te huur aanbieden!

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze bungalow? Vraag gerust de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel 0652693623. 

Waarom hier geen prijzen vermeld staan leest u hier: Tarieven