Maistro Lefkas Stad

Accommodatie Maistro nabij Lefkas Stad

Uiterst geschikt is deze accommodatie, zeker in het hoogseizoen, voor gezinsvakanties, die zowel een groot zwembad als het strand (westkust) dichtbij willen hebben. Dit kleinschalige vakantiepark met twee zwembaden, meerdere studio’s, appartementen en maisonnettes, ligt tussen het Ag. Ioannis-strand en de gezellige en sfeervolle hoofdstad.

We hebben vriendschappelijke contacten met eigenaar Nikos Borsias en zijn echtgenote Voula en met zijn vaste gastvrije team van medewerkers. Het verblijf kan eventueel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet of half pension en de studio, maisonnette of het appartement wordt elke dag (!) schoongemaakt! Een echt vakantiegevoel krijgt u in dit kleinschalige en vooral groene vakantiepark.

U bent zo’n 2 kilometer van Lefkas Stad met de gezellige boulevard met veel horeca, de kilometerlange (autoloze) winkelpromenade en de marinahaven waar 600 (!) ligplekken zijn voor zeilboten. Omdat het gebied vlak is, wordt er veel gefietst en het is ideaal om vlot naar strand en stad te fietsen. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de fietsverhuur, een (citybike of sportieve mountainbike.

Er is een gratis gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine beschikbaar voor de gasten.

Het iets hoger gelegen Appartementenhotel Kastro Ag. Ioannisen is van dezelfde eigenaar biedt ook volop mogelijkheden, zoals luxere studio’s en appartementen met meerdere slaapkamers en balkon. Ook daar de ontbijtservice en een groot zwembad voor de gasten, met een prachtig uitzicht dat tot het vasteland van Griekenland reikt. De adembenemende zonsondergang is daar elke avond waar te nemen! Nieuw zijn de Kastro Suites voor max. 4 personen en een eigen zwembadje bij de suite (tarieven en foto’s op aanvraag)

Omdat deze accommodatie en locatie geschikt is voor gezinnen (en groepen), maken wij graag een offerte voor u op maat. Eventueel samen met de vluchten, transfer naar deze accommodatie. Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen.