Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Lydia en Anastasia – Katouna

Huize Lidy in Katouna is een absolute aanrader. Vooral in het drukke hoogseizoen op Lefkas vinden stellen of een hele familie hier de rustplek tijdens hun vakantie!

De appartementen Anastasia (beneden) en Lydia (boven) bevinden zich in het authentieke en hoger gelegen dorpje Katouna. De Nederlandse eigenaresse Lidy Schouten zal u hartelijk en gastvrij ontvangen, zoals ze dat al meer dan 20 jaar doet! Vele gasten komen hier terug in deze zeer nette accommodatie. Het mooie zwembad en het terras met uitzicht op de bergen, biedt ontspanning en verkoeling tijdens de warmere maanden.

Beide appartementen zijn zeer compleet met een gezellige woonkamer, 1 slaapkamer (2-pers. bed) en de keuken. Elk appartement biedt plek aan 2-4 personen (2 personen op goede sofabedden in huiskamer), eventueel een 5e persoon is mogelijk op aanvraag. Het appartement beneden is gerenoveerd en heeft een eigen terras met uitzicht. Het appartement boven heeft een ruim balkon, waar u een prachtig uitzicht heeft op de hoge bergen en de groene omgeving rond Katouna.

Bij deze accommodatie is vervoer wel noodzakelijk, een huurauto of scooter is ideaal om naar Lefkas stad of de omliggende dorpen te gaan en natuurlijk om het eiland te verkennen. Vanaf Lygia rijdt u 3 kilometer via een goede geasfalteerde weg, naar het hoger gelegen Katouna en krijgt u een wonderschoon uitzicht over Lefkas stad en de Ionische zee te zien. De accommodatie in stone-house stijl, is op loopafstand van de dorpskern met 2 goede tavernes en een Grieks café. Voor het ontbijt kunnen zij voor uw verse broodjes zorgen!

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel/whatsapp naar 0652693623. 

Waarom hier geen prijzen vermeld staan leest u hier: Tarieven