NIEUW! Appartementen direct aan zee in Lygia

NIEUWE ACCOMMODATIE IN LYGIA – direct aan zee!

Voor het seizoen 2021 hebben we een parel van een accommodatie aan zee met een zwembad in ons programma opgenomen! In het dorpje Lygia, aan de oostkust en maar 4 kilometer van Lefkas Stad, is deze accommodatie met 20 appartementen, een groot en klein zwembad, met eigen poolbar gelegen.

Deze accommodatie heeft buitengewoon nette en stijlvol ingerichte appartementen en studio’s voor 2 tot 5 personen. Appartementen zijn met aparte slaapkamer met 2 of 3 enkele bedden. In elk appartement en Studio een kitchenette met koelkast en natuurlijk een moderne douche/toilet/wastafel aanwezig. De nieuwe boxspringbedden zorgen voor een gegarandeerde goede nachtrust! Beneden heeft u een eigen terras met zitje of op de 1e verdieping een ruim balkon. Allen met dat prachtige zeezicht en waar de zon in de vroege ochtend opkomt.

Aan de zee is een strandje met ligbedden voor de gasten en 2 steigers, waar u eventueel met bootje aan kunt leggen of een duik in de zee kunt nemen. In het dorpje Lygia kunt in in het haventje of in de dorpsstraat voldoende tavernes en café’s vinden voor eten en drinken. Eventueel is ontbijt bij te bestellen tijdens uw verblijf in deze accommodatie, die gerund wordt door een een jong Grieks (goed Engelssprekend) echtpaar, samen met hun vader. Zij staan altijd klaar voor hun gasten tijdens het seizoen dat van mei tot en met oktober geopend is.

 

Voor deze studio’s en appartementen geldt: er zijn handdoeken voor gebruik binnen aanwezig (elke 3 dagen wissel handdoeken en bedlinnen). Elke dag schoonmaak. Geen extra kosten voor eindschoonmaak.

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie in Lygia? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel 0652693623.