Appartementen Agios Nikitas

Aan de westkust op 15 minuten van hoofdstad Lefkas Stad, ligt het authentieke dorpje Agios Nikitas. Het Milos strand van Agios Nikitas is zeer geliefd! Maar ook het dorpje met een typisch (autoloos) Grieks straatje met winkeltjes en tavernes, komt uit bij zee en strand en wordt door toeristen zeer gewaardeerd. Met een watertaxi of wandelend is het bekende MILOS strand te bereiken.

Op zo’n 700 meter van de dorpskern van Ag. Nikitas is deze accommodatie van de bijzonder aardige eigenaar Stathis Oikonomos, waarvan wij 2 appartementen en 4 studio’s mogen verhuren. Het accent van deze fraaie accommodatie ligt op hout en natuursteen. Het bekende Griekse hout van ‘Metsovo’ is vooral te zien in en om de appartementen (een bijzonder open karakter van het plafond!), maar ook in de deuren, ramen en balkons. Zo degelijk als deze accommodatie gebouwd is van dit hout in combinatie met natuursteen, zo uitgebreid is ook het interieur en het inventaris!

De gastvrije eigenaar Stathis wil dat zijn gasten niets tekort komt en zorgt alvast voor Griekse koffie, thee, eigen olijfolie, suiker, zout en verse oregano in de keukenkastjes met op tafel vers fruit van de fruitbomen uit de eigen tuin die u ook zelf gerust mag plukken! U kunt genieten van de bloemenpracht rondom uw verblijf, die door hem elke dag verzorgd worden. Ook een wasmachine is ter beschikking in de grote badkamer van beide appartementen.

De studio’s zijn geschikt voor 2 volwassenen (en eventueel een baby/peuter), en de appartementen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de woonkamer kunnen de sofa’s als goede eenpersoonsbedden worden opgemaakt en er is ruimte voor een extra opklapbed of babybed. Elke (!) dag vindt een korte schoonmaak plaats en om de 3 dagen wissel handdoeken en linnengoed. In het hoogseizoen (juli/augustus) heeft Stathis vele vaste gasten en zullen we de data van verblijf voor onze gasten aan moeten vragen.

In het voor- en najaar kunnen we deze accommodatie volop verhuren en is de omgeving ook een stuk rustiger om te verblijven en om het eiland van west naar oost en van noord naar zuid te verkennen.

De huurauto kan geparkeerd worden op eigen terrein bij deze accommodatie.

Vele gasten komen terug in Agios Nikitas als ze eenmaal ontvangen zijn door Stathis. Natuurlijk ook omdat de westkust wonderschoon is met de vele toegankelijke stranden, de azuurblauwe zee met branding én de hoofdstad van Lefkas op maar 12 kilometer, gemakkelijk te bereiken, ook met lokaal vervoer.

  • De Tarieven voor deze accommodatie verschillen per periode en door het aantal personen dat kan verblijven in de 2 grote appartementen, vraag daarom vrijblijvend een prijsopgave voor deze bijzondere accommodatie. U zult echt verrast worden door ons aanbod! Dit geldt ook voor de studio’s voor 2 personen (met eventueel peuter of baby) Mail gerust naar info@lefkasa voor een vrijblijvende offerte. Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen.