Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Appartementen Perigiali

Lefkasa-gasten zijn super enthousiast over hun verblijf in deze appartementen, die we vanaf augustus 2022 verhuren. Direct aan zee gelegen met een eigen strandje en op korte wandel- en fietsafstand van het gezellige Nidri. De bakker voor het ontbijt is op maar 150 meter afstand en direct naast deze accommodatie zijn al mogelijkheden om te lunchen/dineren aan zee.

Alle appartementen met direct zeezicht, vanaf het balkon of beneden op de veranda, die ook nog grenst aan de meterslange goed verzorgde tuin. Voor de gasten zijn voldoende ligbedden met parasols beschikbaar op het strandje. De bootverhuur is ook van de eigenaar van de appartementen.

Vanuit ons appartement konden we direct in de zee plonsen en hadden een eigen ligbed en parasol om heerlijk te zonnebaden, gewoon een paradijs!

De bedden (een 2-persoonsbed met een 1-persoonsbed in elk appartement aanwezig) krijgen een 10 met en griffel van onze gasten voor het slaapcomfort, maar ook voor de schoonmaak (dagelijks!) en netheid van deze appartementen, die zijn voorzien van een aparte keuken met inventaris en een douche/toilet met wastafel. Elke dag komt Elefteria langs om het appartement bij te houden en het afval mee te nemen en maakt graag een praatje met de gasten. Op de 2e (bovenste) verdieping zijn ook appartementen voor 4/5 personen.

Direct naast dit kleinschalige appartementencomplex aan zee, is al een taverne voor ontbijt, lunch of diner, maar op korte loopafstand is ook een bakker, supermarktje en meerdere restaurants te vinden. Nidri bereikt u op zo’n 1.000 meter en daar zijn de gezellige winkels, restaurants en de boulevard aan de haven. Er is volop eigen parkeergelegenheid bij deze accommodatie. Wandelen, fietsen (eBike!) zijn uiterst geschikt vanuit deze centrale plek aan de oostkust van Lefkas.

Heerlijk rustig verblijf, prachtig uitzicht en de gezelligheid van Nidri op loop- en fietsafstand!

NIEUW SEIZOEN 2023!

Onze gasten verblijven hier nog tot 2 oktober 2022 en dan sluit deze accommodatie voor het seizoen 2022, maar we kunnen al boekingen reserveren voor ons nieuwe seizoen 2023! Wacht niet te lang om deze unieke accommodatie vast te leggen, met eventueel de voordelige vroegboek-vliegtickets, transfer of huurauto vanaf luchthaven Preveza, voor een heerlijke relaxte vakantie op Lefkas.

Voor tarieven en beschikbaarheid kunnen we een vrijblijvende prijsopgave maken voor een vakantie op maat. Mailt u dan naar info@lefkasa.nl of bel 0652693623. Geeft u daarbij aan welke periode en met het aantal personen u wilt reizen.