Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

NIEUW in 2022: Huize Zoï = direct aan zee!

Huize Zoï in Perigiali/Nidri, direct aan zee!

Eigenaresse Kiriaki Vretou vernoemde dit bijzondere appartement direct aan zee, naar haar overleden moeder Zoï. Lefkasa is verheugd om deze bijzondere accommodatie exclusief te verhuren voor gasten in het nieuwe seizoen 2022!

Kiriaki heeft de benedenverdieping van haar ouderlijke woning omgetoverd tot een sfeervol Grieks huisje voor 2-3 personen, voorzien van een stijlvolle en nieuwe keuken en badkamer.

Huize Zoï is aan de oostkust gelegen op de grens van Perigiali en Nidri, dat bekend staat als gezellig toeristisch dorp met vele Griekse taverne’s, café’s en vele mogelijkheden voor watersport.

Het appartement bestaat uit een keuken, badkamer en aparte slaapkamer (2 personen met eventueel baby-peuter), met openslaande deuren naar de veranda met privé-zitje en een geweldig uitzicht op zee en strand met de groene eilanden Madoura, Sparti en Skorpios. De zonsopkomst is wonderschoon, maar ook in de zomeravonden wordt u daar vaak verrast door prachtige luchten!

Maar 50 meter lopen en u duikt zo in de heldere Ionische zee! Uw eigen ligbedden en parasol kunt u gebruiken voor zonnebaden. De bakker voor vers brood voor uw ontbijt of (Griekse) lekkernijen en (fris)dranken, is ook op maar 50 meter van deze accommodatie, aan de achterzijde van de straat.

De keuken is gerenoveerd en voorzien van vele gemakken! Bijvoorbeeld een nieuwe hoge koelkast, fornuis (elektrisch) met oven en natuurlijk alle keukeninventaris, inclusief koffiezetapparaat (filter) en snelkoker. En u kunt zelfs uw eigen koude koffie ook maken (frapè) De badkamer is nieuw en in de slaapkamer  met airconditioning, staat het gloednieuwe grote boxspringbed (1.60mx2.00m) om te zorgen voor de goede nachtrust. Bij Huize Zoï is ook een wasmachine aanwezig voor de gasten en gratis gebruik van airco + wifi.

Ook in deze accommodatie natuurlijk de schoonmaak-, linnen- en handdoekenservice aanwezig.

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel/whatsapp naar 0652693623. 

Waarom hier geen prijzen vermeld staan leest u hier: Tarieven

De video is gemaakt in seizoen 2021, let op: de slaapkamer is hier nog niet vernieuwd!