NIEUW! Luxe villa’s C&T Lygia

Voor een superluxe vakantie op Lefkas vonden we deze 2 prachtige villa’s op eigen terrein in Lygia. Hoger gelegen met een geweldig panorama-uitzicht, maar door de goede toegangsweg, bent u toch ook zeer dichtbij zee, strand en de dorpskernen van Lygia en Nikiana met de gezellige haventjes. En op zo’n 7 kilometer van Lefkas stad.

Vooral de heerlijke ruimte binnen en buiten deze beide villa’s spreekt gasten zeer aan. Iedere villa heeft voldoende eigen privacy. Eėn villa geschikt tot 10 personen, met zelfs 5 slaapkamers (!) en en de andere villa geschikt voor 8 pesonen met 4 slaapkamers met wederom elk een eigen badkamer (zelfs 1 met jacuzzi!) en uitzicht op zee!

Een leefruimte met grote keuken met alle inbouwapparatuur aanwezig en een groot zwembad met terras. Vanzelfsprekend heeft elke villa eigen parkeergelegenheid, zelfs voor meerdere auto’s.

Deze villa’s zijn dus ook geschikt voor grote gezelschappen, die privacy erg op prijs stellen.

Voor de tarieven van deze nieuwe accommodatie kunt u mailen naar info@lefkasa.nl. Prijzen hangen erg af van de periode in het seizoen en het aantal dagen/weken van de vakantie.