Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

NIEUW in 2022: Maisonettes Iliane Lefkas Stad

Van dezelfde eigenaren als de bungalow Elly, is het kleinschalige vakantiepark Iliane met 10 maisonettes rondom het grote zwembad en de goed onderhouden tuin. Iliane is gelegen op maar 1,5 kilometer van de gezellige hoofdstad en 1 kilometer van het Agios Ioannis strand.

Iedere maisonette heeft een leefruimte met 2 (sofa)banken en openslaande deuren naar het terras, een kleine (gerenoveerde) keuken en een trap naar boven naar de douche en slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. De maisonettes zijn geschikt voor 2-4 personen met een eigen terrasje met zitje. Het zwembad met ligbedden en parasols wordt gemeenschappelijk door de gasten gebruikt. Gasten kunnen hier volop genieten en ontspannen, het park is rustig gelegen.

Er is parkeergelegenheid voor de huurauto’s van de gasten. Fietsen is hier aan te raden om vlotter naar de stad te gaan of naar het strand. Natuurlijk biedt Lefkasa de mogelijkheid tot fiets-, scooter of autoverhuur. en in 2022 zelfs elektrische fietsen!

Ook op dit kleinschalige vakantiepark staat Bungalow Elly

Belangstelling voor een vakantie op maat in deze accommodatie? Vraag de beschikbaarheid en tarieven: Contact of mail naar info@lefkasa.nl of bel/whatsapp naar 0652693623. 

Waarom hier geen prijzen vermeld staan leest u hier: Tarieven