Studio’s Lygia

Aan de oostkust van Lefkas in het dorpje Lygia, ligt midden tussen de olijfboomgaarden, deze gloednieuwe en bijzonder rustig gelegen accommodatie van eigenaar Yannis en zijn echtgenote Rhoula.
Zes moderne studio’s voor 2 of 3 personen met boxspringbedden, een kitchenette met keukeninventaris, ruime badkamer met douche/toilet en wastafelcombinatie en een balkon met zeezicht, zijn beschikbaar met een zwembad voor de gasten om heerlijk te relaxen!

De accommodatie ligt tussen de olijfboomgaarden en u ziet de Ionische zee op korte afstand. Wij raden wel vervoer aan zoals auto, motor, scooter of eventueel fiets om de mooie strandjes van Lygia of Nikiana te bereiken. Ook de horecagelegenheden van Lygia of Nikiana liggen zo’n 2.000 meter van deze bijzondere locatie, die wij vanaf dit seizoen mogen aanbieden aan Lefkasa-gasten!

De schoonmaak vindt 1 keer per week plaats, met wissel van bedlinnen en 2x per week wissel handdoeken. Er is ruime parkeergelegenheid naast de accommodatie voor de gasten.

Kiest u voor deze bijzondere accommodatie, dan maken wij graag een offerte voor u, eventueel met vluchten en ook omdat vervoer hier ‘noodzakelijk’ is. Wij maken voordelige reispakketten op maat voor uw zorgeloze en unieke vakantie op Lefkas!

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen.