Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Sakis Apartments Vrachos beach

Eigenaar Sakis en zijn echtgenote Litsa namen 3 jaar geleden dit appartementenhotel in Vrachos aan zee over en gaven het een complete make-over. De gastvrijheid zit hen bovendien in het bloed. Jarenlang was Sakis restaurant-eigenaar in Berlijn en keerde in 2019 terug naar zijn roots op het Griekse vasteland om dit appartementenhotel te runnen.

Vanaf luchthaven Preveza is het ongeveer 30 minuten rijden naar deze prachtige ‘goudkust’ zoals de zandstranden van Epirus worden genoemd. Met de rit naar Vrachos begint het goede vakantiegevoel! De boulevard van Vrachos/Loutsa is voorzien van vele taverne’s, beachbars en gezellige café’s. En vooral de dagelijkse zonsondergang is daar onvergetelijk! Vanuit Vrachos zijn historische bezienswaardigheden in de omgeving, maar ook uitstapjes naar Parga, Arta en Preveza op korte afstand.

Het appartementenhotel is een van de eerste accommodaties in Vrachos, direct gelegen aan het brede zandstrand van de heldere Ionische zee, waar eigen ligbedden met parasols gereed staan. De appartementen en studio’s zijn voorzien van een (aparte) slaapkamer (2-pers bed), douche, keuken en terrasje. De appartementen zijn geschikt voor 2-4 personen, de studio’s voor 2-3 personen. Beneden de appartementen aangrenzend aan de tuin. Boven zijn de Studio’s voor 2 personen met balkon en een fenomenaal uitzicht op strand/zee!

Sakis is elke dag aanwezig en op zijn terras en aan het strand is een extra service voor (Griekse) koffie, (fris)dranken en snacks.

De schoonmaakservice van appartementen/studio’s en regelmatig wissel handdoeken/linnen. Incl. wifi + airco en parkeergelegenheid voor de gasten zijn allemaal inclusief bij boeking bij Lefkasa.

Vraag naar beschikbaarheid en tarieven in verschillende periodes van het seizoen op info@lefkasa.nl