Sivota Studio’s & Appartementen

Vele gasten vroegen ons of er een mogelijkheid is om in Sivota te verblijven. Dit sfeervolle havendorpje  in het zuidoosten van Lefkas kent veel gezellige terrassen in de haven, waar zeilers voor korte of langere tijd aanmeren. We maakten kennis met Christos en zijn zus, die beschikken over appartementen en studio’s, die ruim voldoen aan onze kernvoorwaarden van schoon/netjes, goede slaapgelegenheid én een prachtig uitzicht over de rustige haven van Sivota.

We hebben keurige prijsafspraken voor onze gasten met Christos gemaakt. Bij deze accommodatie is de supermarkt van de familie direct onder de accommodatie en is ook een uitgebreide wasserette beschikbaar. Een paar dagen zeilen met of zonder schipper is een bijzondere ervaring! Geen vaarbewijs, maar toch een bootje (45pk) huren? Ook dat is hier mogelijk.

Voor al onze studio’s, appartementen en villa’s geldt: er zijn handdoeken aanwezig (2 keer per week wissel handdoeken). Het bedlinnen wordt 1x per week verschoond en ook uw verblijf wordt dan schoongemaakt. Geen extra kosten voor eindschoonmaak. U dient eigen badlakens mee te nemen voor naar het strand of zwembad.

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. De prijs hangt namelijk af van het aantal dagen dat u gaat boeken, maar ook of het in Sivota een studio voor 1 of 2 personen betreft of een appartement met aparte slaapkamer. Ook de retourvlucht, een transfer/het vervoer en huurauto/motor kunnen we voor u regelen, zodat we u een complete offerte aan kunnen bieden én natuurlijk om u volledig te ontzorgen!

 

Voorzieningen

  • Airco
  • Kichenette
  • TV
  • WiFi
  • Autoverhuur