‘Zee & Strand’ Vassiliki

In het zuiden van Lefkas ligt het havenstadje Vassiliki, dat ook ideaal is voor windsurfliefhebbers. Wij leerden Stefanos kennen, die al jarenlang zijn knusse en authentieke appartementen verhuurd in één van de kleine straatjes in het centrum van Vasiliki.

Maar sinds mei 2019 is de gloednieuwe accommodatie ‘Zee & Strand’ gereed van deze eigenaar. Deze nieuwe moderne studio’s (2-3 pers) met balkon zijn op 350 meter afstand van het strand met de nieuwe boulevard.

De net gerenoveerde studio’s nabij het strand van Vassiliki zijn op loopafstand van de nieuwe haven met de leuke terrassen en winkeltjes én de mooie snorkelbaaien ‘om de hoek’. U loopt ook zo (350 m.) naar de nieuwe boulevard om heerlijk te zwemmen of eventueel gebruik te maken van alle watersportmogelijkheden zoals windsurfen, duiken en snorkelen van de lokale bedrijven in Vassiliki.

Ook voor deze studio’s geldt: er zijn handdoeken aanwezig (2 keer per week wissel handdoeken). Het bedlinnen wordt 1x per week verschoond en ook uw verblijf wordt dan schoongemaakt. Geen extra kosten voor eindschoonmaak. U dient eigen badlakens mee te nemen voor naar het strand of zwembad. Elke studio heeft eigen wifi en kosteloze airconditioning.
Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. De beschikbaarheid voor deze accommodatie in Vassiliki is op aanvraag, wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u, eventueel inclusief vluchten en transfer of autohuur.
Ook de vlucht, een transfer/het vervoer kunnen we voor u regelen in een reispakket, zodat we u een complete offerte aan kunnen bieden én om u volledig te ontzorgen!

Tarieven

Periode 18/4 – 09/05 10/05 – 31/05 01/06 – 30/06 juli en augustus* 31/08 – 29/09 30/09 – 15/10
8 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
10 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
15 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Wilt u uw reis compleet maken met de vlucht vanuit Amsterdam of Düsseldorf, transfer naar uw accommodatie en eventueel een huurauto, scooter of fiets huren? Wij maken voordelige reispakketten op maat voor uw zorgeloze en unieke vakantie op Lefkas!

Voorzieningen

  • TV
  • WiFi
  • Airco
  • Autoverhuur
  • Kitchenette