Villa Kolivata

Op 15 kilometer van Lefkas stad in de heuvelachtige regio Alexandros ligt deze villa met uitzicht op de bergen. De villa heeft 2 ruime slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan een slaapkamer op de benedenverdieping en een op de bovenverdieping. De villa heeft een open karakter met een woonkeuken die van alle luxe voorzien is. De inrichting is smaakvol gekozen. De eigenaren verhuren zelf ook auto’s en dat is ook nodig bij het bereiken van de villa en het gehucht Kolivata.

Als u voor rust naar Lefkas komt dan is dit een geweldige plek! Vanuit Kolivata kunt u mooie wandelingen maken of met de auto het eiland verkennen. De villa heeft voor en achter een terras. De taverne Maria is uw buurvrouw en als u zelf niet wilt koken, dan hoeft u dus niet ver om een fantastische Griekse maaltijd te nuttigen!

Voor al onze studio’s, appartementen en villa’s geldt: er zijn handdoeken aanwezig (2 keer per week wissel handdoeken). Het bedlinnen wordt 1x per week verschoond en ook uw verblijf wordt dan schoongemaakt. Geen extra kosten voor eindschoonmaak. U dient eigen badlakens mee te nemen voor naar het strand of zwembad.

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. Tarieven voor deze villa zijn op aanvraag en absoluut betaalbaar, zeker als u met meerdere personen wilt verblijven (er zijn 2 tweepersoonsbedden op elke slaapkamer en mogelijkheid voor bijplaatsen babybedjes)  De prijs hangt namelijk af van het aantal dagen dat u gaat boeken en in welke periode van het seizoen. Ook de retouvlucht, een transfer naar de villa en de huurauto (mountainbike, scooter, quad) kunnen we voor u regelen in een reispakket, zodat we u een complete offerte aan kunnen bieden!

Tarieven

Periode 18/4 – 09/05 10/05 – 31/05 01/06 – 30/06 juli en augustus* 31/08 – 29/09 30/09 – 15/10
8 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
10 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
15 dagen op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

 

Voorzieningen

  • Airco
  • TV
  • WiFi
  • Douche
  • Parkeergelegenheid