Villa Sophia Sivota

Villa Sophia in Sivota

Adembenemend….zowel de villa als het uitzicht vanaf het infinity zwembad met terras! De nieuwe eigenaren Roel en Tiny zijn vanzelfsprekend enorm trots op hun bezit: Villa Sophia in Sivota, het dorpje dat bekend staat als pittoreske vissershaven aan de zuidoostkust van het eiland. Vele zeilers leggen in het seizoen hun zeilboten aan in deze haven, waar goede vistaverne’s en winkeltjes te vinden zijn. Een garantie voor een bijzonder verblijf!

Om bij Villa Sophia te komen heeft u een auto nodig, maar eenmaal gearriveerd zult u verbaasd zijn over het uitzicht van de Ionische zee met de eilandjes rond Lefkas en de prachtige grote villa, die plaats biedt aan 8-10 personen. Met maar liefst 4 slaapkamers met allen zeezicht én eigen badkamer (!). Dit verblijf is uitstekend geschikt voor een (groot) gezin of gezelschap en ook voor groepen. Een bruiloft werd hier al eens georganiseerd, omdat het terrein en de villa voldoende privacy en ruimte biedt aan vele gasten, met het uitzicht op zee en natuur! In de avond is het grote terras met zwembad romantisch verlicht.

De Nederlandse eigenaren Roel en Tiny genieten zelf ook graag van deze villa in de maand mei, zodat de verhuur voor 2020 in de maanden juni, juli, augustus, september en oktober beschikbaar is. Vraagt u ons gerust om de beschikbaarheid en de tarieven, wij informeren u graag, ook voor autoverhuur vanaf de luchthaven om bij Villa Sophia te komen.

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen.