Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Villapark Olivegarden

Dit gloednieuwe villapark, rustig gelegen op 2 kilometer van Lefkas Stad, mogen wij per 1 juni 2022 doorverhuren! Drie stijlvolle villa’s met groot zwembad/jacuzzi en buitenkeuken zorgen voor een rustig verblijf tussen de stokoude olijfbomen en met uitzicht vanaf het balkon op de oostkust en het vasteland.

De grootste villa is geschikt voor 10 volwassenen en is voorzien van 4 slaapkamers + eigen badkamer en in de huiskamer 2 ruime sofabanken. Daardoor zeer geschikt voor grotere gezinnen, families of groepen geschikt. Eén slaapkamer met badkamer is te bereiken met een verbinding op de eerste verdieping.

Beneden is een extra toilet naast woonkamer/keuken waar ook de wasmachine staat. Het zwembad is 50m2 en voorzien van een inpandige jacuzzi! De keuken is voorzien van alle luxe keukeninventaris (fornuis/oven/magnetron/vaatwasser) en natuurlijk filterkoffiezetapparaat en snelkoker.

De buitenkeuken bij het terras/zwembad heeft een hoge koelkast en een bbq om gezellig met elkaar genieten van het ontbijt of diner op de zwoele zomeravonden.

Dit geldt ook voor de andere 2 villa’s met resp. 2 en 3 slaapkamers + eigen badkamers en wederom een zwembad incl. jacuzzi en buitenkeuken. Ook alle villa’s met een balkon met uitzicht op de oostkust/vasteland.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij alle villa’s voor (huur)auto’s.

De verhuur is inclusief: schoonmaak (+zwembad), handdoeken- en linnenservice, wifi + airconditioning.

De tarieven zijn afhankelijk van welke villa wordt gehuurd, de periode van het seizoen en het aantal dagen. Vraag vrijblijvend op info@lefkasa.nl naar de tarieven, beschikbaarheid en meer foto’s!