Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Villa’s Apolpaina Lefkas stad

Drie verschillende villa’s bovenop een historische berg (the hill of Orio) van Lefkas stad kunnen we met enige trots toevoegen tot ons programma voor seizoen 2023!

De herkenbare klassieke Griekse stijl vindt u in alledrie villa’s terug, waarin iedereen zich kan ontspannen en het gevoel heeft even helemaal weg te kunnen zijn van alles. Voor de gasten is zelfs de wijnkelder beschikbaar, gasten krijgen de sleutel en kunnen hun eigen wijn kiezen en proeven.

Een auto is wel onmisbaar om naar deze drie prachtige villa’s op de berg te rijden (en ook dat regelen we graag!), maar dan heb je ook wat! Bovenop de berg staan deze drie villa’s (1 van 130m2 en 2 van 160m2), geschikt voor 2-6 personen van eigenaar Yannis, die samen met zijn partner Rika, al vele jaren voor de Griekse gastvrijheid voor de gasten van de villa’s zorgt en zelf ook de schoonmaak en de handdoeken-/linnenservice doen.

Alledrie villa’s zijn voorzien van een groot zwembad met prachtige uitzichten, waaronder over de stad en de oostelijke richting het dorp Katouna. Het interieur, met veel houten balken en old stone, is behouden vanuit de authentieke tijd, maar natuurlijk wel aan deze tijd aangepast. Een grote en gezellige woonkeuken met woonkamer en 3 verschillende slaapkamers. En natuurlijk alles aanwezig om ook buiten volop te genieten op de terrassen rond het zwembad en de tuin rondom de villa’s. Volop privacy voor gasten per villa is gegarandeerd!

De gastheer en gastvrouw staan altijd klaar voor de gasten en koken zelfs een diner op bestelling in de buitenkeuken met speciale oven voor bijzondere Griekse gerechten. Bij aankomst wordt u absoluut met koffie of een drankje met lekkers ontvangen door de hartelijke eigenaren!

Wilt u meer foto’s ontvangen over een specifieke villa die beschikbaar zijn, dan sturen wij vrijblijvend de juiste foto’s en informatie!

Voor beschikbaarheid en tarieven kunt u vrijblijvend informeren of aanvraag doen via info@lefkasa.nl of Contact

Meer lezen over onze prijzen op Tarieven