Villa’s Kariótes

Kariótes is een gehucht op 2,5 kilometer van Lefkas Stad. Midden in de natuur en olijfboomgaarden ligt het kleinschalige villapark, waar we met de vriendelijke eigenaar Efthimios afspraken konden maken over de verhuur van vier buitengewoon mooie villa’s met privé-zwembad inclusief jacuzzi en een grote buitenkeuken met bbq voor de zwoele zomeravonden op uw welverdiende vakantie!

Met ons gezin wilden we veel privacy, maar toch ook dicbtbij de stad verblijven voor gezelligheid en uit eten te gaan. Het verblijf in de villa in Kariotes was een schot in de roos! Heerlijk buiten zwemmen tot laat in de avond in je eigen zwembad en jacuzzi, die sfeervol verlicht werd. Ieder een eigen slaapkamer en badkamer was buitengewoon luxe. Een luxe, maar heel betaalbare vakantie op maat!

Twee compleet ingerichte luxe villa’s zijn voorzien van 3 slaapkamers + 3 badkamers op de begane grond en 1e verdieping, geschikt voor verblijf tot 10 personen. En twee villa’s zijn voorzien van 2 slaapkamers en geschikt voor maximaal 8 personen. Vooral in het vroege voor- en najaar kunt u zelfs al vanaf 2 personen erg voordelig gebruik maken van deze enorme luxe, ruimte, rust en privacy! De buitenkeuken bij het zwembad is het benoemen meer dan waard. Want daar is het volop genieten vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond, als het zwembad sfeervol verlicht wordt. De BBQ’s worden door gasten volop gebruikt. Verse vis en vlees hiervoor zijn verkrijgbaar in de stad. Wij geven u daarvoor graag de goede tips…

Het villapark met een groot gazon wordt netjes onderhouden. De wasserette voor schone handdoeken en linnengoed is zelfs op het terrein te vinden. De schoonmaakster komt elke dag langs voor het halen van afval, het schoonhouden van de omgeving van de villa en natuurlijk voor de wekelijkse schoonmaak en wissel handdoeken en linnengoed.

Een huurauto is sterk aan te raden om bijvoorbeeld vanaf dit kleinschalige villapark direct de bergen in te rijden richting het bergdorpje Karya op zo’n 10 kilometer. Onderweg wordt u verrast door mooie vergezichten. Of om de paradijselijke stranden aan de westkust te bezoeken, waarbij u natuurlijk via Lefkas Stad rijdt. Vanzelfsprekend heeft u uw eigen parkeerplek bij de villa. We maken een compleet pakket op maat voor u voor dit verblijf, met buitengewone privacy en eventuele vlucht met huurauto, motor of ander vervoer.

Eventueel is de bushalte voor het lokale busvervoer op loopafstand (600 meter).

Ook in deze villa’s zijn natuurlijk handdoeken aanwezig (2 keer per week wissel handdoeken). Het bedlinnen wordt 1x per week verschoond en ook uw verblijf wordt dan schoongemaakt. Geen extra kosten voor eindschoonmaak. U dient eigen badlakens mee te nemen voor naar het strand of bij het zwembad.

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen. De prijs hangt namelijk sterk af van het aantal dagen dat u wilt boeken. Ook de vlucht, de transfer kunnen we voor u regelen in een reispakket, zodat we u een complete offerte aan kunnen bieden!


Voorzieningen

  • Airco
  • TV
  • WiFi
  • Autoverhuur
  • Kichenette
  • Wasserette
  • Privé parkeerplaats