Villa’s Klio, Chloi en studio Erato Lefkas Stad

Het echtpaar Spiros en Frosso verhuren deze twee mooie vrijstaande villa-woningen Chloi en Klio en studio Erato. Deze kleinschalige accommodatie is gelegen aan de rand van Lefkas Stad, zo’n 2 kilometer van het centrum van de hoofdstad.

De accommodatie is voorzien van een groot zwembad met ligbedden en parasols en beide villa’s en de studio liggen verspreid op het goed onderhouden groene privéterrein van de eigenaren. Het Ag. Ioannis strand is vanaf deze locatie ongeveer 1.500 meter en een mini-supermarkt incl. bakker op 800 meter.

De villa’s Klio en Chloi zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. De benedenverdieping bestaat uit een woonkamer (openslaande deuren naar het terras), open keuken en eethoek. In de woonkamer staan twee sofa’s. Beneden is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed met badkamer. Op de eerste verdieping staan twee eenpersoonsbedden in een vide en daar is ook de tweede badkamer met douche en toilet.

De vrijstaande studio Erato is voor maximaal 2 personen geschikt. Er staan twee eenpersoonsbedden. Verder is de studio voorzien van een kitchenette, een eethoek en een badkamer met douche/toilet en aan de voorzijde een veranda met zitje.

De schoonmaak en de wissel van handdoeken en linnengoed zijn drie keer per week. Omdat de korte afstanden op vlakke wegen zeer geschikt zijn om te fietsen, hebben deze eigenaren huurfietsen beschikbaar voor hun gasten!

Ook voor deze kleinschalige accommodatie kunnen wij een vakantiepakket op maat samenstellen inclusief eventueel vluchten en transfer vanaf en naar dit mooie verblijf in Lefkas stad. Een vrijblijvende prijsopgave is aan te vragen op info@lefkasa.nl.

Voor een uitleg van de prijzen van deze accommodatie vragen wij u om onze pagina Tarieven te lezen.