Contact   |   Veelgestelde vragen   |   Blog   |   Aanbevelingen | AV

Sup-arrangement Lefkas

Sup-arrangement op Lefkas in mei 2023

Supschool Drachten en reisbedrijf Lefkasa, met Nederlandstalige reisleiding, organiseren van 18 – 23 mei 2023 een sup-arrangement op het Griekse Lefkas. Zowel beginners als ervaren suppers kunnen deelnemen, er worden verschillende groepjes georganiseerd (of op verschillende tijden)

Het veelzijdige Griekse eiland ligt aan de westkust van Griekenland en biedt volop sportieve mogelijkheden voor watersport.

 

Natuurliefhebbers  kunnen wandelen en fietsen op het eiland, dat in het voorjaar prachtig in bloei staat. Daarnaast natuurlijk genieten van heerlijk Grieks eten en drinken!

Programma is o.a.:

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag): Vertrek vanaf Amsterdam, aankomst op Lefkas, transfer met VIP-bus met de deelnemers naar de accommodatie en daarna kennismaking en samen dineren bij een Griekse taverne.

Vrijdag 19 mei: in de ochtend suppen – de middag vrij te besteden (mogelijkheid tot suppen met voordelige huur per uur), wijnproeverij in de avond in Nidri

Zaterdag 20 mei: Een wandeling naar de bijzondere watervallen bij Nidri, kosteloze deelname en georganiseerd door reisleiding van Lefkasa en middag Griekse kookworkshop*

Zondag 21 mei: Vrije besteding, met optie voor compleet verzorgde dagcruise rond Lefkas met MS Christina (60 euro pp) of suppen op eigen gelegenheid.

Maandag 22 mei: met de bus naar Lefkas stad en fietsexcursie door en rond Lefkas stad, einde van de middag suppen en gezellige afsluiting op de laatste avond.

Dinsdag 23 mei: terugreis naar Amsterdam. 

De activiteiten naast het suppen zijn allemaal in optie, dus vrije keuze om deel te nemen. En voor wie  Weersomstandigheden kunnen het programma wijzigen om activiteiten op andere dagen te moeten plannen, dat wordt na aankomst meegedeeld.

Het verblijf is in een kleinschalig appartementenhotel, direct aan zee aan de rand van het gezellige dorp Nidri. Op basis van verblijf van 2 personen per appartement (aparte bedden, eventueel op aanvraag 2 aparte slaapkamers tegen meerprijs mogelijk) Incl. schoonmaak, handdoeken- en linnenservice, airco + wifi. Meer informatie over de accommodatie: Appartementen Perigiali

Heerlijke relax-mogelijkheden op het privéstrandje met ligbedden en parasols aan de prachtige Ionische zee met uitzicht op Skorpios en Meganisi. En op loopafstand van de bakker en het gezellige centrum met winkeltjes, restaurants en café’s.

Dit exclusieve Sup-arrangement Lefkas voor 425 euro per persoon is inclusief:

  • Transfer met VIP-bus van en naar accommodatie/luchthaven
  • Verblijf in appartementenhotel van 18-23 mei 2023 (zie boven, logies en verblijf 2 pers per appartement met balkon zeezicht)
  • 2 keer Suphuur + instructie van Supschool Drachten, bij verschillende niveau’s worden er groepjes gevormd.
  • Fietshuur 1 dag + excursie
  • Wandelexcursie naar de watervallen van Nidri

Exclusief zijn de vliegtickets Transavia Amsterdam-Preveza/Lefkas (indicatie prijs is vanaf 240 euro retour pp. en hoe eerder geboekt, hoe voordeliger!) Op verzoek hebben we een handleiding beschikbaar om zelf vliegtickets te boeken bij Transavia.

Ontbijt, lunch en diner zijn voor eigen rekening.

Dit arrangement is excl. reis- en annuleringsverzekering.

Wil je boeken of meer info? Kijk dan op www.supschooldrachten.nl bij het Sup-arrangement Lefkas of stuur gerust een mail voor meer info of de instructie voor boeken van vliegtickets naar Contact

*Op de vrije zondag een auto of scooter huren en zelf het eiland verkennen (met routekaart en tips van Lefkasa) behoren tot de mogelijkheden, net als paragliden, surfen, kanoën of mountainbiken. Lefkasa zal hierover informeren op de aankomstdag over de mogelijkheden, huurprijzen en kan op verzoek reserveren