Tarieven

Over onze tarieven

Uw vakantie op maat, dus ook de prijs is op (de juiste) maat!
Op deze website zijn bij de meeste accommodaties geen tarieven vermeld. We kunnen natuurlijk overal een aantrekkelijke ‘vanaf’ prijs’ gaan vermelden, maar schiet u daar iets mee op?
Wij denken van niet. Uw vakantie hoeft niet standaard te zijn en sterker nog, meestal ís die niet standaard. De prijzen van de vliegtickets naar Lefkas kunnen per dag verschillend zijn voor de vluchtdata. Als die tickets voordeliger zijn op een bepaalde datum in uw vakantie, zullen wij dat voorstellen of verschillende mogelijkheden aanbieden.

Prijzen

Met de eigenaren van de accommodaties hebben we goede prijsafspraken gemaakt en die verschillen per periode van het seizoen en ook van de lengte van het verblijf. Hoe langer u blijft, hoe voordeliger het wordt. Die hebben we zo bij de hand om u te informeren, eventueel in combinatie met de vliegreis en de transfer naar de accommodatie. Zo kunnen we binnen een vakantiebudget blijven. U ervaart geen verrassingen bij het boeken van uw vakantie bij ons, in de mail staat precies wat de vakantie inhoudt en wat de prijs is en hoe we de betaling regelen. Ook als u alleen reist hanteren wij geen extra kosten, omdat u gebruik maakt van eventueel een tweepersoonskamer of studio.

Wij vinden dat transparanter en eerlijker dan ‘vanaf’ prijzen te vermelden, zodat u na contact met ons echt weet waar u aan toe bent. Ons aanbod in de mail is altijd vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Vroegboeking of lastminute?

Ook ziet u geen vroegboekingen of lastminutes op onze website. Ook dat heeft te maken met ‘een sigaar uit eigen doos’, als grote touroperators eerst pakketreizen duur inzetten, om vervolgens een aanbieding of vroegboekvoordeel te doen. Wij houden niet van deze marketingstrategie, de accommodatieprijs is hetzelfde voor iedereen, afhankelijk van de vakantieperiode, zoals bovenstaand aangegeven. Alleen de vliegticket kan de totaalprijs beïnvloeden in het reispakket en dan geldt meestal; hoe eerder u boekt, hoe voordeliger de vliegtickets en dat voordeel vertellen wij natuurlijk wél aan onze gasten. Ook als er vanuit de luchtvaartmaatschappij aanbiedingen komen op de bestemming Lefkas is dat een mooi prijsvoordeel voor onze gasten!

Geen financiële ‘verrassing’

Vandaar dat we u vragen ons een mail te sturen met uw wensen of eventueel te bellen, zodat we duidelijk zijn in wat u kunt verwachten en een eerlijke prijs aan u kunnen meedelen, waar op het moment van boeking geen financiële ‘verrassingen’ bijkomen.