Wonen op Lefkas

Geniet blijvend van het Griekse leven!

Betrouwbaar aankoopbegeleiding en advies

“Een eigen huis, een plek onder de zon” Wie wil dat niet?!

Als het besluit eenmaal genomen is om op zoek te gaan naar een mooie vakantiewoning/appartement of er zijn emigratieplannen, dan begint vaak het zoeken naar de juiste informatie. Een aankoop in Griekenland kan prima, maar om ‘Ik vertrek’-situaties te voorkomen, kunnen wij adviseren, informeren en begeleiden.

Op social media zoals Facebookgroepen, staan goedbedoelde adviezen met goede en slechte ervaringen, maar die zijn toch heel afhankelijk van waar iemand is gaan zoeken en hoe de persoonlijke situatie is.

Een bericht van bijvoorbeeld een jaar geleden is in Griekenland vaak al achterhaald, omdat de regelgeving regelmatig verandert.

Op Lefkas en eventueel het gebied aan de westkust van het vasteland, kunnen wij adviseren, begeleiden en informeren over de vastgoedmarkt en vooral de complexe regelgeving in Griekenland, die niet vergelijkbaar is met de Nederlandse wetgeving.

Wilt u algemene informatie ontvangen over aankoop van een woning/villa of appartement (maar ook een plot) in Griekenland, dan kunnen we over de basiszaken waar u op moet letten correct informeren tegen een uurtarief, dat we van tevoren afspreken. 

We weten uit ervaring dat die kleine investering zich zeker weer uitbetaald als u weet waar u op moet letten en naar moet vragen als u daar de voorkeur aan geeft in de zoektocht naar het droomhuis!

De villa op de foto is rechtstreeks TE KOOP VIA DE EIGENAAR, voor meer informatie: Contact

 

Bezienswaardigheden Lefkas

Marijke spreekt de Griekse taal en heeft ook jarenlange ervaring met de Griekse cultuur en omgangsnormen.

Bij aankoop van vastgoed of een plot/kavel liggen valkuilen op de loer, die vaak veel geld kosten en waar veel ellende en stress van kan komen. En dat is zo zonde van het mooie avontuur om dat ‘huis onder de zon’ te vinden en van te genieten!

Daar zit onze kracht van advisering en begeleiding. Vanzelfsprekend kan dat niet kosteloos, want dat is onze expertise, maar wij betalen onszelf terug als de aankoop zo vlot als mogelijk en correct afgerond is en u kunt genieten, zoals de bedoeling immers was van de beslissing om een buitenlandse aankoop te doen en vaker of misschien voorgoed op Lefkas te wonen!

Vasteland?

Lefkas is verbonden met een (drijvende) brug en daardoor over de weg te bereiken. Dus ook vanaf de luchthaven Preveza (dat is het vasteland aan de westkust van Griekenland) is Lefkas te bereiken, maar ook andersom. Dus een aankoop in dat prachtige gebied, ook vaak dichtbij de kust. We hebben een goede samenwerking met een makelaar in Preveza die op verzoek vrijblijvend het actuele aanbod aan ons laat weten als we een verzoek hebben en alle wensen in kaart hebben gebracht. 

 

Ook aan de basis tips en trucs die we kunnen verstrekken voor aankoop van vastgoed, zoals een woning of appartement of een kavel om te gaan bouwen, kunt u al een mooie start maken om te kijken of het realistisch is om het proces van zoeken, vinden en kopen te voltooien.

Net zoals met onze vakanties voor onze gasten, luisteren we altijd eerst naar uw wensen en wat het doel van de aankoop is.

Soms kan dat ook puur een investering zijn, waarbij verhuur aan toeristen een rol gaat spelen voor het rendement. Ook daar hebben we ervaring mee en dan is het belangrijk de juiste locatie te vinden waar dat geschikt voor is.

Neem vrijblijvend contact met mij op en we helpen graag verder!

Peter Smids & Marijke van der Hoek

Onze gasten aan het woord

We zijn enorm blij met deze eerlijke ervaringen! Bekijk hier alle reviews op Google.

Fam. Nicolai (2022)

Lefkasa, ofwel Marijke & Peter, bedankt voor de goede zorgen afgelopen zomer op

Wendy Last (2022)

Lefkasa is betrouwbaar! We hebben een mooie vakantie gehad mede doordat we persoonlijk contact hadden met Marijke. Marijke heeft samen met ons een accommodatie gezocht en geregeld en de reis geboekt.

Birgit van Heugten (2020)

Onze vakantie op Lefkas was tot in de puntjes geregeld door Marijke. Van vlucht en verblijf tot huurauto en mountainbike, Marijke regelt het. Ze staat ze altijd klaar om te helpen en mee te denken!

Fam. J. Truijen (2022)

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad op Lefkas. Alles prima geregeld door Marijke. Eerst onze gezinsvakantie en daarna nog 2 weken samen!

Mw. H. Dubois (2022)

Lefkasa (Marijke) is zeer klantvriendelijk en wil graag dat de klanten genieten van een zorgeloze vakantie. Ik was op Lefkas met mijn drie zussen en Marijke had alles goed voor ons geregeld: tickets, auto en appartement.

Erik Amelsfoort (2022)

Marijke heeft ons fantastisch geholpen bij elke vraag die we maar aan haar richten (taxi, fietsen, boottocht, enz). Door haar hebben we twee heerlijke weken op Lefkas gehad!

Alleen de mooiste locaties

Onze accommodaties

Bekijk onze selectie van de mooiste villa’s en appartementen op Lefkas. Ieder met zijn unieke elementen, uitzicht, ligging of zwembad. Voor iedereen een accommodatie, die aansluit op de wensen. Gegarandeerd een prachtige vakantie!

Vassiliki, Lefkas
Appartementen aan zee in Vassiliki en op loopafstand van het havenstadje
2 -4 personen
Tsoukalades, Lefkas
Een nog mooier uitzicht over Lefkas stad, het Agios Ioannisstrand en zelfs tot Preveza op het vasteland is volgens ons bijna niet denkbaar!
2 – 8 personen