Dagcruise met MS Christina (Forgotten islands)

Dagcruise MS Christina, een highlight op uw vakantie! 

Een warm welkom in de ochtend door de crew met koffie/jus en croissantje, een eigen zonnebed op het zonnedek van de houten boot, enkele zwemstops in de prachtige baaien én in de middag een uitgebreide lunch met drankjes aan boord van de MS Christina, dit allemaal maakt de dagcruise tot een highlight van uw vakantie op Lefkas!

 

U vertrekt rond 08.45 uur vanuit de haven van Nidri, waarna de eerste stop bij de cave Papanikolaos zal zijn en eigenaresse Jane zal uitleggen wat daar gebeurd is en de route van die dag wordt.

 

Op eilandje Kastos aan wal

Zo nu en dan zal ze meer vertellen over de omgeving, het heden en verleden en met de gasten een rondleiding doen in het kerkje van Kastos, waar een uurtje aan wal wordt gegaan om de benen te strekken. Daarna wordt het heerlijke en verse lunchbuffet met frisdrank en wijn gereed gemaakt voor de gasten aan boord.

Snorkelen

Voor de verschillende zwemstops in de baaien zijn de snorkelspullen te leen op de boot.

De laatste stop is bij Skorpios, waar Jane zal toelichten waarom dat de enige plek is waar publiek mag zwemmen bij het privé-eiland van de bekende familie Onassis.

Er zijn toiletten en een douche aanwezig in het onderdek om u te verkleden.

Rond 18.00 uur komt MS Christina weer de haven van Nidri binnen. Onze gasten ervaren deze dagcruise als een heerlijke ontspannen dag op het water rond Lefkas en u veel informatie heeft gekregen van uw vakantiebestemming!

 

 

Boeken bij Lefkasa zonder creditcard!

Prijzen voor seizoen 2024 voor personen vanaf 12 jaar 70 euro pp – van 3-11 jaar 60 euro pp en kinderen tot 2 jaar gratis. Aanbetaling bij boeking is 15 euro pp.

Wij maken gebruik van het boekingssysteem van MS Christina en kunnen kijken naar de vrije plekken op de dagen dat er gevaren wordt. U krijgt vervolgens een officiële bevestigingsmail en nog een herinnering op de dag voordat u de dagcruise gaat ervaren.

Boeken? Stuur een bericht in whatsapp naar 0652693623 of een bericht in Contact

Marine Adventure, snorkelen met onderwatergids!

Een nog kleinschaliger dagcruise kan met maximaal 14 deelnemers op een kleinere boot (geen relaxbedden maar zitplekken), waar een gids u vertelt over de wondere onderwaterwereld rond Lefkas. Natuurlijk zijn snorkelspullen aanwezig.

Hierbij is een bbq-lunch inbegrepen ende hele dag (fris)drankjes en wijn voor de gasten.

Deze dagexcursie start ook in Nidri haven om 9.30 uur tot 17.00 uur.

Deze dagcruise is bij Lefkasa te boeken! Contact

 

 

Activiteiten op Lefkas
Activiteiten