Zeilen om Lefkas

Lefkas bij uitstek een zeileiland!

Het valt al op bij aankomst op het eiland Lefkas: de zeilschepen liggen romp aan romp in de marinahaven van Lefkas Stad. Langs de oostkust kan het niet missen of er komen zeilschepen, groot of klein, voorbij. In bijna ieder dorp aan de kust, maar vooral in Nikiana, Nidri, Sivota en Vassilki liggen zeilschepen en catamarans in de haven of voor anker. Een geweldig mooi gezicht!

Zeilen op lefkas

Het is mogelijk om met of zonder schipper, afhankelijk van uw zeilervaring, te zeilen vanuit Lefkas, voor een of meerdere dagen. De eilanden rondom Lefkas worden dan bezocht of u gaat voor anker. Een combinatie van een zeilvakantie mét een aantal dagen of week op Lefkas verblijven in een van onze accommodaties is natuurlijk mogelijk.

Vooral een luxe catamaran met ruim zonnedek, eigen slaap- en badkamer/douche biedt u de mogelijkheid van luxe zeilen/varen op de Ionische zee. Voor gezelschappen tot 12 (!!) personen is dat mogelijk met ervaren schipper en eventueel hostess, zodat u uw eigen koers kunt varen op uw vakantie.

In Lefkas Marina (stad) hebben wij een betrouwbare zakenrelatie die al 35 jaar ervaring heeft met zeilboot en catamaran charters. De nieuwste Lagoon 46 en Lagoon 50 van 2020 zijn bij dit bedrijf in de verhuur.

Als u ook nog graag Lefkas-eiland in die vakantie wilt ontdekken, laat u gerust vrijblijvend informeren naar de combinatie mogelijkheden!

Activiteiten op Lefkas

Vraag het Marijke

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Vraag het Marijke

Stel je vraag

Vraag direct prijs en beschikbaarheid

Verhuurformulier

Informeer naar beschikbaarheid en prijs

Beschikbaarheid en prijs