Review

REVIEW over vastgoed aankoopbemiddeling van Lefkasa

Tijdens onze zoektocht naar een huis in Griekenland met de voorkeur aan de westkust en of Lefkas kwamen wij in contact met Marijke en Peter van Lefkasa. 

Marijke heeft ons toen aangegeven wat ze voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben veel huizen gezocht op websites van makelaars en toen wij op Lefkas waren meerdere afspraken gehad, maar ook daar zelf nog intensief gezocht op het eiland. Na kennismaking met Marijke en Peter is het proces ook gestart. 

Lefkasa had zelf contacten met makelaars en ook particulier aangeboden huizen. Ze hebben ons in contact gebracht met een makelaar met wie wij nieuwbouw projecten op het vaste land hebben bekeken en een bestaande woning op Lefkas. Ook hebben zij ons zoekprofiel bekend gemaakt bij andere makelaars. Op de laatste dag tijdens onze zoektocht op het eiland, kwam er een bericht van Marijke dat een makelaar waar zij contact mee had een potentiële woning, juist die dag in de verkoop hadden gekregen. 

De bezichtigingsafspraak werd met spoed geregeld, in het bijzijn van de makelaar, Marijke en Peter. Aangezien Marijke uitstekend Grieks spreekt verliep alles voorspoedig. En… het was een voltreffer! 

Lefkasa heeft ons tijdens het aankoopproces prettig en goed geholpen, o.a. met het leggen van contacten met de juiste personen zoals o.a. een advocaat, accountant en notaris die je nodig hebt bij de aankoop. Ook tijdens het overdracht proces bij de makelaar, advocaat en notaris heeft Marijke ook haar taak als tolk ingevuld. Lefkasa heeft ons op allerlei terrein bijgestaan op een prettige en zeer dienstverlenende instelling. Mede dankzij hen hebben wij ons droomhuis gevonden en hebben wij samen een goed en fijn contact opgebouwd. 

Mari Jordans & Ine Peters