Verhuur vervoer

Ontspannen, onthaasten en ontdekken op Lefkas: vraag Lefkasa voor het ontzorgen!

Auto-, scooter-, en fietsverhuur op Lefkas,
vraag om een vrijblijvende offerte!

Lokale autoverhuur op Lefkas (zonder creditcardverplichting!)

Wij hebben uitstekende persoonlijke contacten met een lokale autoverhuurder op Lefkas. Met dit gerenommeerde bedrijf hebben we voordelige huurprijzen afgesproken en bent u verzekerd van een zeer betrouwbare auto (in vele verschillende categorieën) en prettige service. 

Met een kantoor en huurauto’s op de luchthaven zorgen de medewerkers voor een vlotte levering op airport Aktio Preveza, zodat uw vakantie na aankomst direct kan beginnen! Natuurlijk leveren ze ook bij uw accommodatie de huurauto, die bij ons geboekt is.

Wilt u informatie over prijzen en type auto’s en gebruik maken van de voordelen van geen creditcard-verplichting en goede huurauto’s met (pech)service,  via de link onder dit tekstblok kunt u alle huurauto’s bekijken en met het formulier de  beschikbaarheid en prijzen aanvragen. Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de huurauto.

Wij staan samen met deze autoverhuurder garant voor de  levering, service en  komen de gemaakte afspraken na!

 

Een auto huren

Reserveer nu uw auto! Vermeld in het reserveringsformulier de gewenste categorie of model uit onderstaande overzicht.

Verhuurformulier

Ons aanbod auto’s

Motorverhuur, scooters en quads

De verhuur van (motor)scooters, maar ook quads en motoren regelen wij al jarenlang met een lokale verhuurder, het familiebedrijf van Vagelis, gevestigd in Nidri en Lefkas Stad. Zij verhuren meer dan 30 jaar vervoersmiddelen op het eiland zoals motoren, scooters en quads. 

Ook met het familiebedrijf van Vagelis hebben we natuurlijk goede prijsafspraken gemaakt voor onze gasten. Alle vervoersmiddelen worden kosteloos bij uw accommodatie gebracht en gehaald! 

Wilt u informatie over prijzen en type scooters, quads, via de link onder dit tekstblok kunt u ze bekijken en met het formulier de  beschikbaarheid en prijzen aanvragen. Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger!

 

Huur een motor of quad

Wil je een motor of quad huren? Vermeld in het reserveringsformulier de gewenste categorie of model uit onderstaande overzicht.

Verhuurformulier

Ons aanbod motoren en quads

Fietsen/mountainbikes & eBikes!

U zult ook veel (race)fietsers en mountainbikers tegenkomen op Lefkas in het voor- en najaar.

In de stad wordt veel gefietst en met een citybike met 7 versnellingen kunt u prima op de vlakke wegen in en rond de stad fietsen.

Met een mountainbike met 21 versnellingen kunt u natuurlijk ook hogerop! Ook enkele eBikes zijn beschikbaar en kunt u relaxt langere afstanden afleggen op het eiland. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Als u laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij u van dienst zijn hierin. 

Onderaan de link van beschikbare fietsen. Reserveer tijdig en we zorgen dat de fiets(en) bij uw accommodatie op afspraak wordt gebracht en gehaald.

Verhuur van fietsen en scooters

Reserveer een fiets of scooter bij ons! Vermeld in het reserveringsformulier de gewenste categorie of model uit onderstaande overzicht.

Verhuurformulier

Ons aanbod fietsen en scooters